On air!
Door: Evelien
Blijf op de hoogte en volg Evelien
01 Maart 2010 | Nederland, Haaksbergen
Long time no hear! Inderdaad, maar ik heb beslist niet stil gezeten..
Mijn reisverslagen/fotoboek van wel 98 pagina's dik is klaar, een geweldig resultaat, al zeg ik het zelf :-) Erg mooi en professioneel.
Vanaf gisteren is mijn website www.help2helpuganda.com online! Wow!
Vanaf deze week zal er een stuk redactioneel met foto's (in totaal 2 pagina's) in het magazine 'Twente Life' in de winkels verschijnen.
Mijn eerste lezing zal over een week plaatsvinden, ik heb vele meetings, vergaderingen, en inmiddels een groot netwerk opgebouwd.
En inmiddels is er een computer, via Onno, in Kampala bezorgd. Evelien timmert aan de weg. Zeker!!
Doel, geldinzamelingen realiseren, om wederom als vrijwilligster naar Kampala, Oeganda, te vertrekken.Graag wil ik ASOD financieel ondersteunen in de bouw van de school, slaapzalen en kantoor, wil ik mijn meissie Betty een 'toekomst' bieden, wil ik USPCA financieel steunen en hoop ik Sarah en haar ouders financieel door deze zware tijden te helpen.
Over 3 weken zal ik een kort bezoekje aan Oeganda brengen om 'wat zaakjes te regelen', en mijn geliefden weer te zien. Geweldig!
Kort maar krachtig, jullie horen weer! Ook deze site blijft in de lucht!
Liefs
Evelien
01 Maart 2010 - 12:17
Henkie En Hennie:
Hoi Evelien,
Druk in Haaksbergen he?
Ik bekeek jou album al eens, bij mij kwam het onduidelijk op het scherm. Jammer!
We hebben natuurlijk alle verslagen en de foto's nog. :-D
Nou, een safe trip naar Uganda en Take Care!
tot schrijfs!
02 Maart 2010 - 09:30
Jan Bannink:
he Evelien ,als oud buurmeisje vind ik het toch gaaf dat je dat doe en daar al je vrije tijd instop ik zal met bewondering d4e site in de gaten bluiven houden heel veel succes voor de toekomst en hoop dat je alles op de rit krijgt.
groetjes jan bannink -
03 Maart 2010 - 05:47
Vlad:
geweldig evelien!!ben erg benieuwd naar wat er nog allemaal gaat komen!!