laatste voorbereidingen
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Evelien
05 Mei 2009 | Nederland, Haaksbergen
Zaterdag 9 mei a.s. om 15.30uur dan vertrekt het vliegtuig van Egypt Air richting Cairo. Daar heb ik een tussenstop van 1.45uur om vervolgens mijn reis voort te zetten richting Oeganda. Om 03.45uur zal ik in Entebbe/Kampala aankomen. Lekker tijdstip he.. haha.
Aldaar wordt ik door Xander van Zanten (eigenaar ICU) opgepikt om de eerste 2 nachten in een guesthouse te verblijven. Even aclimatiseren. Maandag krijg ik een rondleiding door Kampala en uitleg van de nodige en handige weetjes. Bijvoorbeeld, waar zit de bank, aanmelding nl-ambassade, aanschaf telefoonkaart etc. etc.
3 weken geleden ben ik begonnen met het slikken van de malariatabletten. Gelukkig reageert mijn lichaam er niet negatief op.
Nu nog even de laatste voorbereidingen and off we go!
Volgend berichtje zal vanuit Oeganda komen..
Tot later!
Leo Te Pas:
Evelien Succes -
05 Mei 2009 - 07:50
Jan Bekke:
Ik wens je heel veel succes en geduld.Kom in goede gezondheid terug. -
05 Mei 2009 - 10:52
Thea:
Heel veel succes in Uganda. Ik vond het geweldig daar!
Ik bel je nog wel voor je vertrek. -
05 Mei 2009 - 12:56
Wietske:
Succes Evelien, ben benieuwd hoe het je vergaat! -
05 Mei 2009 - 17:34
Annelies En Martin :
Hoi Evelien, een hele goede reis gewenst!!
Heel veel succes en kom gezond weer terug. -
05 Mei 2009 - 18:10
José Karnebeek:
He meisje onwijs veel plezier in Oeganda en maak er wat van.
Het gaat helemaal goed komen.
Ik zal je missen maar in mijn hart ben je dichtbij me.
Heel veel groetjes van:
José ( het vliegje ) -
06 Mei 2009 - 09:12
Liesbeth:
Ik denk aan je en wens je alvast een hele goede reis en hoop dat je veel kunt doen in Oeganda. Liefs. -
06 Mei 2009 - 15:36
Iloon:
Ik zal je volgen.
Dkk kus! -
06 Mei 2009 - 22:02
Vlad:
hey zus,heel veel succes en ik ben erg benieuwd wat het half jaar oeganda je gaat brengen!! ben erg trots op wat je gaat doen! -
07 Mei 2009 - 18:50
Freddie En Renate:
Hi Evelien, Wij wensen je een hele goede reis en veel succes met al je goede initiatieven. We volgen je op de voet en zijn super trots op je. Groetjes, Freddie en Renate Dieperink -
09 Mei 2009 - 21:28
Jeroen:
Ha,
Helaas hebben we elkaar niet getroffen, maar veel succes de komende maanden! Misschien spreken (gigitaal)we elkaar nog.....
Groeten,
Jeroen & Rachel